V loňském vánočním článku jsme se ohlíželi za rokem, který nám všem obrátil život vzhůru nohama. Letos je situace přece jen trochu jiná. Mezi kapénkami koronaviru jsme se naučili tančit podobně jako mezi kapkami deště. Někdy to zvládáme elegantně a hladce, jindy spíš těžkopádně. A mezitím vším máme už zase o něco víc času řešit to, co při tom tanci máme na sobě. Protože šaty dělají člověka.


Letos jsme vám pomohli vybavit šatník na jaro i na léto. Ženichy i svatebčany jsme oblékali od hlavy až k patě. A nakonec jsme si pro vás přichystali barevnou podzimně zimní kolekci. Jak vidíte, naše oblečení bylo rozmanité, jedna věc ale spojuje všechny naše kolekce po celý rok. Chceme, abyste se všichni v našem oblečení cítili skvěle. Ať máte jakoukoli postavu nebo vkus. Šijeme oblečení pro vás a tak je pro nás důležité, aby se líbilo právě vám a abyste se v něm vy líbili hlavně sami sobě.


A jestli ještě nevíte, co si letos obléknete ke stromečku nebo na silvestrovskou oslavu. Porozhlédněte se v našem e-shopu. Víte přece, že navrhujeme oblečení tak, aby bylo vhodné pro každou příležitost. A štědrovečerní večeře i Silvestr jsou ty správné příležitosti k tomu, aby vám to opravdu slušelo!


Svátky jsou ale hlavně chvíle, které bychom všichni měli prožít v klidu a ve společnosti svých blízkých. Doufáme tedy, že si v posledních dnech roku najdete čas se na chvíli zastavit, odpočinout si a nabrat síly na rok nadcházející. Do roku 2022 pak vám i vašim blízkým přejeme hlavně pevné zdraví. A pro jistotu nezapomínáme ani na přání, ať vám u štědrovečerní večeře nezaskočí kůstka z kapra a na Silvestra nevypadnou pojistky :)


Přejeme krásný začátek zimy
Vaše Móda Prostějov