Krásně barevný podzim už pomalu ale jistě přechází v šedou zimu. My jsme se ale rozhodli, že si barvy vzít nenecháme! A proto je naše nová zimní kolekce plná barev, které rozveselí váš outfit i den.


Taky už vás v ulicích nebaví ta změť šedých a černých zimních kabátů a bund? Nejste v tom sami! A proto v naší nové zimní kolekci najdete bundy i kabáty vedle černé a šedé i v červené, zelené, hnědé nebo třeba hořčicové barvě. Vedle barvy si můžete vybírat i z různých délek, střihů a velikostí. Chceme totiž, aby se každá žena letos v zimě cítila skvěle!


Kromě barev a střihů, tedy celkového designu zimní kolekce, ale stejně bedlivě dbáme i na kvalitu provedení. Přestože chce každá žena v zimním kabátu vypadat skvěle, neméně důležité také je, aby jí v něm bylo teplo, a tedy se cítila pohodlně. V našich vlněných kabátech vám bude teplo nejen letos v zimě, ale i v těch příštích. Kvalitně ušité kabáty totiž vydrží několik let.


Na našem e-shopu najdete celou letošní zimní kolekci - a pokud stále váháte například nad výběrem střihu nebo velikosti, nebojte se nám ozvat na telefonním čísle 773 795 773 nebo na emailu eshop@modaprostejov.cz

Přejeme krásný začátek zimy
Vaše Móda Prostějov