Venku si už můžeme užívat krásně barevný podzim. A to je příležitost se hezky barevně obléct a užívat si ten podzim ještě o trochu víc!

Podzim je období, kdy můžete oblečení vrstvit a jednotlivé vrstvy k sobě ladit, protože nejsou schované pod huňatou zimní bundou. Díky příjemným teplotám, které nám babí léto nabízí, si navíc můžete dovolit sáhnout i po šatech. Ty laďte do podzimních krémových nebo střídmějších barev, nemusíte se ale bát sáhnout i po křiklavějších barvách. Podzimní šaty mají často třičtvrteční nebo dlouhé rukávy a bývají šité z teplejších materiálů, nebo jde dokonce o takzvané mikinové šaty.

Na spodní vrstvu pak patří kvalitní podzimní kabát. Pokud si vyberete správný střih a barvu, můžete si být jistí, že takový kabát každý váš outfit posune ještě o level výš. A navíc v něm můžete prochodit celý podzim až do prvních mrazíků! To samé navíc platí i pro pány, kterým stačí si pod stylový kabát pořídit kvalitní a slušivý oblek a nemůžou se svým outfitem šlápnout vedle!

Ať už se tedy chystáte do divadla, na oslavu nebo jen na procházku do parku, podívejte se do našeho e-shopu a vyberte si z velkého množství podzimních kousků, nebo se zastavte v jedné z našich kamenných prodejen a my vám poradíme, co vhodného si pro danou příležitost vzít na sebe.

Užívejte si podzim!
Vaše Móda Prostějov