Chystáte se na svatbu, ať už svoji, nebo vašeho blízkého, a chcete po celý den vypadat dobře, elegantně a stylově? Pánská vesta vám tento výsledek zaručí! Pořiďte si třídílný oblek - to znamená kalhoty, sako a vestu, nebo si případně můžete vestu k obleku dokoupit zvlášť. Už dávno totiž pánská vesta nemusí být nutně na první pohled stejná jako sako.

Elegantní pánská vesta do obleku byla dříve standardem. Muž si nesměl sundat sako, pokud pod ním neměl vestu. Dnes se od tohoto zvyku etikety už upouští, pokud chcete ale právě třeba na svatbě vypadat stylově, doporučujeme vám si takovou vestu pořídit. Vždy díky ní budete vypadat upraveně a ukážete tím svůj vytříbený vkus. Klasikou, kdy má vesta stejné barvy a vzory, nic nezkazíte. A pokud se nebojíte, můžete zkusit experimentovat s rozdílnou vestou od zbytku obleku - méně je ale vždy více. Doporučujeme zkusit jednobarevné kalhoty a sako, které zkombinujete se vzorovanou košilí. Případně je dobré společně nemíchat příliš rozdílné vzory.

Jak už jsme naznačili, pánská vesta do obleku je skvělá z mnoha důvodů. Fakt, že díky ní budete vypadat skvěle a stylově, jsme už zmínili. Výborná je ale také v tom, že ji nemusíte nosit jen k obleku - s džínami a košilí může také vypadat dobře a takto můžete vyrazit třeba i do práce a na semiformální akce. A v neposlední řadě tu máme důvod, který je důležitý pro vás i pro vaši partnerku (nebo dokonce nevěstu) - vestu můžete vkusně zkombinovat právě s dámskými šaty, a tím váš společný look pozvednete na další úroveň.

A to nejlepší nakonec - pánská obleková vesta sluší každému muži. Je ale důležité, aby vám seděla. Nebojte se za námi proto zavítat do jedné z našich kamenných prodejen a my vám s výběrem poradíme.

Vaše Móda Prostějov