Situace v posledních týdnech není pro nikoho lehká. I my jsme byli nuceni zavřít naše kamenné prodejny. Všechna opatření respektujeme a víme, že tak chráníme nejen nás a naše zaměstnance, ale i vás, naše zákazníky.

Zavřené prodejny ale neznamenají, že nebudete mít co na sebe! Pokud právě trávíte většinu dní doma, máme pro vás tip, jak se na chvíli zaměstnat a zpříjemnit si den. V kalendáři už máme několik dní jaro a než se jarní počasí ustálí i za oknem, doporučujeme vám provětrat si šatník!



Použijte naši jednoduchou metodu, jak na třídění a sezónní obměnu šatníku. U každého kousku oblečení, který vám projde rukama, si odpovězte na jednoduchou otázku: Cítím se v tomto oblečení dobře? Pokud zní odpověď ANO, oblečení si nechte. V opačném případě ho můžete prodat, věnovat některé z charitativních organizací, nebo si z něj ušijte roušku. Po takovém třídění vám v šatníku zbydou jen vaše oblíbené kousky, které vám zaručí, že si v nich užijete následující měsíce!



Až budete mít provětraný šatník, určitě se vám v něm uvolní místo na pár nových kousků. Podívejte se na naši novou jarní kolekci dámských šatů! Vybrat si můžete z 9 jarních vzorů. Zimní černou a šedou vyměňte za barevnější a veselejší vzory, které vám zlepší náladu už ráno při oblékání. Naše šaty se navíc střihem a vzory hodí pro každou příležitost, můžete v nich tedy vyrazit do práce, na nákup nebo se v nich uvelebit na křeslo při práci z domova. Pro inspiraci se podívejte, jak jedny z našich šatů zkombinovala blogerka @stylemon.blog



Udělejte si v této nelehké době radost a vyberte si nové slušivé šaty. Nebo můžete zpříjemnit den někomu blízkému! Nebojte se naše dámské šaty objednat i pro kamarádku nebo maminku. Střih šatů sluší každé postavě, s takovým dárkem tedy nemůžete šlápnout vedle.

Přejeme vám pevné zdraví a těšíme se, že se s vámi snad již brzy znovu setkáme i v našich kamenných prodejnách.