Říká se, že ženy často neví, co chtějí. U zimních kabátů to ale víme naprosto přesně. A nespokojíme se s žádným kabátem, který do posledního detailu nesplní naše představy. Co konkrétně tedy od dámského zimního kabátu chceme?

1. Chceme vypadat dobře

Jan Werich správně řekl, že: „Šaty dělaj člověka.“ Ať už si kupujeme jakýkoli oděv, chceme v něm vypadat dobře. U zimního kabátu to ale platí dvojnásob, protože kabát je v zimě nejdůležitějším kouskem z celého outfitu.



2. Chceme se cítit dobře

Ať už vyrážíme s přáteli na procházku do města, nebo se chystáme obíhat úřady, potřebujeme pohodlný a hlavně teplý kabát. Takový, který nás nesvazuje, ale zároveň se do něj můžeme pořádně zachumlat.



3. Chceme kvalitu

Poslední požadavek, který úzce souvisí s předchozími dvěma, je nejdůležitější. Zimní kabát má být kvalitní. Když musíme po jedné sezóně vyměnit tričko, nějak se s tím smíříme, kabát si ale kupujeme s očekáváním, že ho budeme nosit několik let.



Vypadá to, že od zimního kabátu ženy vlastně nechtějí tolik! Shrňme si to. Dámský zimní kabát by měl být především nadčasový a kvalitní. Nadčasový střih a kvalitní zpracování a materiál zaručí, že nám kabát, do kterého jsme ochotné investovat čas i peníze, vydrží několik sezón, stále se nám bude líbit a bude hřát.

Modelky na sobě mají kabát CASHET